PURPLE READING

Jobbe hos oss?

Har du lyst å hjelpe mennesker med dine evner? Vi søker dyktige veiledere til å jobbe på vår spåtjeneste. Du må være over 18 år, og ha mulighet til å fakturere som selvstendig.


Chat

På chatten vår er det ingen krav til antall timer du må være pålogget, og du logger deg på selv når du har tid og anledning. Du må ha evne til å arbeide raskt, slik at kunden får mest mulig ut av tiden den har betalt for. Du må også kunne uttrykke deg godt skriftlig.

Telefonlinjen

På telefonlinjen sender du inn ønskede vakter for kommende 14 dager, og du jobber sammen med et betjent sentralbord. Vi har et minimumskrav på minst 10 timer pr uke, men du velger selv dine arbeidstider etter eget ønske.

Krav til minimum 10 timers tilgjengelighet for å kunne jobbe på våre telefonlinjer, er for å kunne gi kundene våre den forutsigbarheten og stabiliteten de ønsker seg av våre veiledere.

Her på Purple Reading vil du jobbe sammen med noen av de dyktigste klarsynte i bransjen, og vi søker deg som har erfaring – og deg som ikke har jobbet på denne måten tidligere.

Fullstendig opplæring vil selvsagt bli gitt. Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med Lykke ved å benytte deg av kontaktskjemaet under.

PURPLE READING
Average rating:  
 0 reviews
Call Now Button