PURPLE READING

Online Tarotkurs med Lykke

Kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som allerede har litt erfaring. Du vil blant annet lære en del hemmeligheter, som for eksempel hvordan du kan få din intuisjon til å samarbeide med tarotkortene, og hvordan lese kortene i sammenheng på en enkel måte m.m. Dette er også det perfekte kurset for deg som har lyst å arbeide som profesjonell spåer på telefonlinje.

Kurset går over 8 uker, og er lagt opp som en til en undervisning over e-post – med ukentlige oppgaver og innlevering på e-post. Vi trener også sammen i et lukket forum, hvor man anonymt kan øve seg sammen med andre kursdeltagere og kursholder.

Inkludert i kurset:

Kursmateriell
2 utviklingssamtaler på telefon (frivillig)
Tilgang til lukket kursforum
Kursbevis for fullført kurs

Du vil trenge egne tarotkort til kurset, og vi anbefaler deg å bruke Radiant Rider-Waite eller en tilsvarende kortstokk. Dette er enkle og fine kort å forstå, og du kan bestille dem ved å klikke på  LILLE ARKANA

Kurset koster kun kr 990,- og betales ved påmelding til vårt sentralbord på telefon 21006138

Vi ønsker deg velkommen til kurs hos oss, og husk at det kanskje er en mening med at nettopp du skulle klikke på denne linken. Ønsker du å utvikle deg både spirituelt og menneskelig, så kan dette kurset være akkurat hva du trenger.

I lys & kjærlighet
Lykke

Call Now Button