PURPLE READING

SLIK BRUKER DU CHATTEN
 
1. Velg veilederen du ønsker å chatte med. Du finner chatforespørsel under veilederens profilbilde.
 
2. Klikk «send» chatforespørsel og vent på svar. Når veileder har akseptert din chatforespørsel, kan du trykke på “Velg tid” og legge inn din betalingsinformasjon.
 
3. Chat luken åpnes automatisk når betalingen er gjennomført, og stenges automatisk når valgt tid er ute.
 
4. Ønsker du å fortsette samtalen, må du sende en ny chatforespørsel. 
 
5. Ikke frisk opp siden eller lukk fanen under samtalen. Da vil chatten oppfatte det som at du fra din side forlater chatten og dermed har avsluttet samtalen. 
 
6. Max størrelse på bilder må være 1 MB, dersom man skal dele bilder i chatten (Dvs bildet må ikke være for stort).
 
 
FÅ MEST MULIG UT AV SAMTALEN
 
 
1. For å få mest mulig ut av tiden du kjøper med veileder, så kan det være lurt å ha spørsmålene dine klare før du starter chatten. 
 
2. Still klare og tydelige spørsmål, slik at ikke veileder må bruke tid på å forstå hva du egentlig mener. 
 

3. Vær sikker på at du velger nok tid i forhold til de spørsmålene du har. Husk at det går noen minutter ekstra får både veileder og kunde skal kommunisere skriftlig. Det vil føles som at tiden går veldig fort.

Denne tjenesten er også døgnåpen, hvilket betyr at du også kan benytte deg av tjenesten på natterstid – hvis det er veiledere pålogget. Siden veilederne på chat ikke er tilknyttet vårt sentralbord, er det heller ikke fornøydgaranti på denne tjenesten slik som det er på våre spåtjenester over telefon. 

HVOR LANG TID TRENGER DU?

En chat samtale vil alltid føles ut som går mye raskere enn når man snakker med en veileder på telefon. Derfor kan det være lurt å tenke litt over hvor lang tid du behøver på forhånd. Purple Reading anbefaler følgende tid til følgende behov.

10 MINUTTER

10 minutter er ofte nok tid dersom du har et enkelt spørsmål eller to. Dette valget er også godt egnet for ja eller nei spørsmål.

15 MINUTTER

Dersom du har et litt innviklet spørsmål eller et eller flere oppfølgingsspørsmål, så kan ofte 15 minutter være passende tid.

20 MINUTTER

Har du flere temaer du ønsker å få belyst, vil 20 minutter for mange være passende tid å velge. Like så dersom du har et komplisert spørsmål, men også ønsker litt råd og veiledning under readingen.

30 MINUTTER

En lengre samtale på 30 minutter eller mer, åpner selvsagt opp for å kunne grave dypere i ett eller flere temaer. En slik samtale gir oftes også rikelig med tid til råd og veiledning.

 
PRISER
 

NOK – Norske Kroner

10 minutter: 260,-
15 minutter: 390,-
20 minutter: 520,-
30 minutter: 780,-

€ – Euro

10 minutes: 29€
15 minutes: 44€
20 minutes: 58€
30 minutes: 87€

£ – Pounds

10 minutes: 30£
15 minutes: 45£
20 minutes: 60£
30 minutes: 90£

BETINGELSE FOR BRUK AV CHATTEN 

Dersom du som kunde frisker opp siden din under en pågående chat samtale, eller går tom for strøm på ditt kommunikasjonsutstyr under samtalen, eller av en eller annen grunn klarer å få lukket chat luken ved et uhell, vil chat systemet registrere at du har forlatt chatten. Det er da ikke mulig å få refundert betalingen du har gjort, og du som kunde er ansvarlig for tapet av minuttene du har betalt for. 

Det er derfor viktig at du ikke holder på med så mye annet mens du er under en chat samtale, men konsentrerer deg om det du driver med – slik at du ikke får lukket chat luken uten å mene det. 

Betalingssystemet og chatten er knyttet sammen og går helautomatisk. Det er derfor ikke noe vi kan gjøre for å refundere betalingen du har gjort, dersom du skulle være uheldig å få lukket chat luken ved en feil.

Dersom du har spørsmål til vårt kundesupport vedrørende chatten, eller ønsker å tilby dine tjenester via vår chat tjeneste, så kan du benytte deg av kontaktskjema under.

Merk emnefeltet med jobbe på chatten, eller support.

PURPLE READING
Average rating:  
 0 reviews
Call Now Button