PURPLE READING

Fornøydgaranti

HVORDAN FUNKER FORNØYDGARANTIEN?

Dersom du betaler for en samtale med hos en av våre veiledere, så har du alltid hundre prosent fornøydgaranti. Det vil si at dersom du ikke er fornøyd med valg av veileder, uansett hva årsaken er til at du ikke er fornøyd – så får du pengene dine tilbake, eller nye minutter med ny valgfri veileder. Du avslutter enkelt og greit samtalen innen 3 minutter, og ringer opp på sentralbordet på 21006138 og de hjelper deg med garantien.

Ellers kan vi fortelle at her hos Purple reading får du alltid 5 minutters samtaletid eller mer, når du betaler for en 20 minutters samtale. Det vil at du du kan snakke med spåerne våre i hele 25 minutter, til kun 580 kr. Dette gjelder uansett hvilken veileder du snakker med. Fornøydgarantien gjelder uansett om du betaler på forhånd med kort, eller om du betaler på telefonregningen din med SMS betaling.

Det er en betingelse at du umiddelbart avslutter med veilederen dersom du er misfornøyd, og at kontrakter sentralbordet med en gang for å kunne få din fornøydgaranti.

Velkommen til en opplysende samtale!

Call Now Button