Linnea 🇬🇧 🇳🇴

Tarot – Intuisjon – Klarfølt

Jeg har så lenge jeg kan huske vært nysgjerrig på det vi kaller det ‘overnaturlige eller det’ mystiske’. Jeg har en meget sterk intuisjon. Kan føle/kjenne ting på kroppen som til tider kan være en ‘smule’ vanskelig å forstå.

Jeg tar inn andres energier veldig fort. Jeg har dette fra min mors side da det alltid har vært et spennende tema for oss. Da jeg omsider turte å begi meg ut på denne spennende reisen falt alle bitene på plass.  Nå skjønte jeg hvorfor jeg var som jeg var. Jeg har grublet over dette i en god del år. Nå har jeg endelig fått svarene jeg har søkt etter. Det var en utrolig flott og befriende følelse.

Dette har til tider vært vanskelig da jeg ikke har skjønt hvorfor disse følelsene /kjenslene bare ble ‘kastet’ over meg. Men har lært at bare om man går inn i seg selv og gransker litt kan man få mange positive og overraskende svar.

Så jeg skal gjøre mitt beste for å veilede deg, å gi deg svarene du søker etter. Gleder meg og ser frem til en hyggelig samtale med deg.

Klem fra Linnea

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PURPLE READING
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

Tusen hjertelig takk, vakre Linnea.❤️ Du er fantastisk og god! ❤️Ønsker deg alt godt!

 by Prima

Snakket med henne i 10 minutter, damen er utrolig hyggelig og imøtekommende. Men hun ville ikke svare på kontrekte spørsmål, gikk mer rundt ting og snakket om at ting kunne ordne seg osv. Ble litt for vagt for min del i forhold til alle de gode referansene som er her. Men kanskje jeg bare er vanskelig å lese 😉

 by Anonymous

10 minutt virka så 3 minutt. Linnea har en fantastisk flott positivitet og gladhet og omorgsfull tone så gjør at man blir i godt humør av å snakke med henne???? Jeg fikk ett lite glimt av fremtiden på 2 tema jeg lurte på☺ neste gang jeg føler jeg trenger ett smil i tillegg til praten vet jeg hvem jeg kontakter❤???? takk for samtalen❤

 by Alice

Linnea????vakre, hjertegode Linnea????har vært heldig å fått være med på både live og vanlig samtale????hun treffer så godt å det treffer meg midt i hjertet hver gang. Hun har ett stort hjerte og man kan føle på hennes ønske om å virkelig hjelpe når man er i en sårbar eller vanskelig situasjon????Linnea har hjulpet meg flere ganger og jeg er evig takknemoig????????En stund siden jeg har snakket med henne nå men jeg ser allerede frem til neste samtale????

 by Ragnhild Marie Iversen
Dame

Snakka med Linnea i høst, så mye info på kort tid, spot on. Hun sa hun var dårlig med tidsperspektiv, og nå skjer det vi snakka om. Behagelig å prate med, hun anbefales og jeg vil snart ringe deg tilbake????

Call Now Button